شماره تماس : 905369686758+       
سال ساخت
متراژ پارکینگ
اندازه زمین
امکانات
قیمت

شرایط دریافت اجازه کار در ترکیه چیست ؟

بخش های اصلی اقتصاد ترکیه تولید ، کشاورزی و گردشگری است.
کشور ترکیه در زمینه ی ایجاد اشتغال و کار از جمله کشورهایی است که بیشترین میزان استخدام را دارد.
جهت دریافت اجازه اقامت ترکیه شما نیازمند به اجازه کار در ترکیه می باشید.
برای ورود به کشور ترکیه جهت کار شما نیازمند اخذ ویزا هستید،
حال اگر شما ساکن کشوری هستید که نیاز به ویزا ندارید.
با توجه به موافقتنامه معافیت ویزا بایستی به وب سایت رسمی بررسی وزارت امور خارجه ترکیه رجوع کنید،
شما نیاز به یک قرارداد کاری امضا شده از یک شرکت ترکیه ای برای بدست آوردن
ویزای کار در رابطه با اجازه ی کار صادر شده دارید.
شخص جهت اخذ اقامت دائم کشور ترکیه نیازمند یافتن کار می باشد.
دو راه برای دریافت اجازه کار در ترکیه وجود دارد :
در روش اول اقدام از طریق یک کارفرما که شما را در وزارت کار و امور اجتماعی
این کشور تایید کند یا اقدام مستقیم از طریق سفارت یا کنسولگری کشور ترکیه می باشد
که این پروسه معمولا ۳۰ روز زمان می برد. در صورت اجازه کار در ترکیه
بر طبق قوانین کشور ترکیه ، شما با کارفرمای مشخص برای یک حرفه ی خاص
در مکان معینی مشغول به کار می شوید . بعد از گذشت یکسال در صورت توافق طرفین
این اجازه کار قابل تمدید تا سه سال دیگر می باشد. فرد جهت تمدید اجازه کار در ترکیه
بایستی حداقل ۱۵ روز قبل از اتمام مجوز خویش جهت تمدید مجدد آن اقدام نماید .
 

اجازه کار در ترکیه
اجازه کار در ترکیه

 

نحوه اخذ اجازه کار در ترکیه

قانون اشتغال به کار خارجیان در ترکیه در سال ۲۰۰۳ به تصویب رسیده است.
در این قانون صدور اجازه کار تنها از طریق یک مرکز انجام میپذیرد.
در این قانون سه نوع اجازه کار پیش بینی شده است.
گروهها عبارتند از اجازه کار مدت دار و نامحدود برای کارکنان وابسته و کارکنان مستقل و موارد استثنائی می باشد.
بر اساس قانون خارجیان می توانند از اجازه کار مدت دار و یا نامحدود به شرط به جا آوردن شرایط
مورد نیاز می باشد مدت اعتبار اجازه کار مدت دار بر اساس قرارداد کار یکسال بوده و
برای کار در محل کار مشخص و حرفۀ خاصی صادر می گردد.
پس از پایان یکسال اجازه کار برای همان شغل و محل کار تا سه سال دیگر تمدید می شود.
پس از سه سال نیز این مجوز تا شش سال می تواند تمدید گردد.
درصورتی که یک تبعه خارجی حداقل هشت سال به صورت مداوم در ترکیه اقامت و شاغل باشد،
اجازه کار دائم بدون در نظر گرفتن شرایط اشتغال در ترکیه و نیز بدون محدودیت جغرافیائی، صادر می شود.
برای خارجیانی که حداقل پنج سال در ترکیه به صورت پی در پی اقامت داشته
و نیز درصورتیکه در این مدت پیش کارفرمائی اشتغال نداشته باشند مجوز اشتغال مستقل صادر می گردد.
شرایط اعطاء مجوز کار استثنائی با قانون محدود شده است.
 
 

اجازه کار در ترکیه

اجازه کار در ترکیه این افراد از کارکنان مستقل و وابسته متمایز بوده و از نظر زمان محدودیت نخواهد داشت.
خارجیان برای اخذ مجوز کار از کشور متبعوشان و یا کشور محل اقامت دائمشان می توانند
به نمایندگیهای جمهوری ترکیه در آن کشور مراجعه کنند. پس از تکمیل پرونده، درخواست
مذکور توسط نمایندگیهای خارج از کشور به وزارت کار و امور اجتماعی ترکیه ارسال خواهد شد.
ظرف سه روز از زمان ارائه درخواست متقاضی اشتغال در ترکیه به نمایندگی خارج از کشور
مدارک لازم از سوی کارفرما به وزارت کار و امور اجتماعی تحویل داده می شود.
پس از صدور اجازه کار در ترکیه توسط وزارت کار، متقاضی می بایستی ظرف نود روز
به نمایندگی خارجی ترکیه مراجعه و ویزای کار دریافت نماید.
در صورتیکه متقاضیان اجازه کار دارای اقامت حداقل شش ماهه باشند
شخصا و یا کارفرمایشان می تواند مدارک لازمه را به وزارت کار تحویل نماید.
همچنین در این صورت نیازی به اخذ ویزای کاری پس از تائید اجازه کار موجود نمی باشد.
 

اجازه کار در ترکیه
اجازه کار در ترکیه

 

دریافت اجازه کار در ترکیه به چند روش انجام می شود ؟

اجازه کار در ترکیه برای این دسته افراد از کارکنان مستقل و وابسته متمایز بوده

و از نظر زمان محدودیت نخواهد داشت. خارجیان براي اخذ اجازه کار در ترکیه از

کشور متبوعشان و یا کشور محل اقامتشان می توانند به نمایندگی هاي جمهوري

ترکیه در آن کشور مراجعه کنند. پس از تکمیل پرونده، درخواست مذکور توسط

نمایندگی هاي خارج از کشور به وزارت کار و امور اجتماعی ترکیه ارسال خواهد شد.

ظرف سه روز از زمان ارائه درخواست متقاضی اشتغال در ترکیه به نمایندگی

خارج از کشور، مدارك لازم از سوي کارفرما به وزارت کار و امور اجتماعی

تحویل داده می شود.پس از صدور اجازه کار در ترکیه توسط وزارت کار،

متقاضی می بایست ظرف نود روز به نمایندگی خارجی ترکیه مراجعه و

ویزاي کار ترکیه دریافت کند. درصورتیکه متقاضیان اجازه کار در ترکیه

داراي اقامت ترکیه حداقل شش ماهه باشند، شخصاً و یا کارفرمایشان

می تواند مدارك لازمه را به وزارت کار تحویل نماید. هم چنین در این صورت

نیازي به اخذ ویزاي کاري ترکیه پس از تأیید اجازه کار موجود نمی باشد.

 

اجازه کار در ترکیه

براي تمدید اجازه کار در ترکیه دو ماه پیش از پایان مدت اعتبار آن می بایست

به وزارت کار مراجعه شود. وزارت کار مکلف است که حداکثر ظرف نود روز به

پرونده متقاضی رسیدگی کرده و نتیجه را ابلاغ نماید. ولی در صورتیکه مدراکی

ناقص باشد این مدت پس از تکمیل پرونده تا نود روز تمدید خواهد شد.

وزارت کار می تواند از منابع امنیتی در مورد شخص مورد نظر تحقیق نماید.

پس از پایان کار بررسی پرونده، وزارت کار می تواند درخواست را بپذیرد و یا آن را رد کند.

درصورتیکه وزارت درخواست متقاضی را به تأیید برساند، متقاضیانی که از دفاتر

نمایندگی ترکیه در خارج از کشور مراجعه کرده باشند می بایستی ویزاي کار

از همان محل دریافت داشته و به اداره اتباع خارجی در تکیه مراجعه نمایند

و متقاضیانی که از داخل ترکیه مراجعه کرده اند مستقیماً می توانند به

اداره اتباع خارجی در اداره پلیس آن استان مراجعه نمایند. در صورتیکه

درخواست اشتغال در ترکیه رد شده باشد، متقاضی می تواند ظرف سی روز

پس از ابلاغ نتیجه درخواست تجدید نظر کرده و به نتیجه اعتراض نماید.

در صورتیکه وزارت کار به اعتراض پاسخ منفی دهد، متقاضی می تواند به دادگاه شکایت نماید.

 

اخذ اجازه کار در ترکیه از طریق ثبت شرکت:

با ثبت شرکت در ترکیه سهامداران شرکت میتوانند تقاضای اجازه کار در ترکیه و اقامت ترکیه نمایند.

این اجازه کار در ترکیه و دفترچه اقامت ترکیه هر سال به شرط حائز بودن شروط لازم قابل تمدید است

و صاحب آن در صورت دارا بودن شرایط لازم پس از ۵ سال میتواند تقاضای تابعیت ترکیه را نماید.

 

اخذ اجازه کار در ترکیه از طریق استخدام در یک شرکت ترک:

با استخدام در یک شرکت ترک فرد خارجی میتواند اجازه کار در ترکیه بصورت یک ساله

و به تبع آن دفترچه اقامت ترکیه دریافت نماید. این شرکت ترک باید شروط لازم برای این استخدام را دارا باشد.

شرکت ترک باید در ازای استخدام هر خارجی ۵ پرسنل رسمی شهروند ترکیه را در استخدام داشته باشد

و سرمایه تادیه شده شرکت حداقل باید ۱۰۰٫۰۰۰ لیر ترک باشد. در پایان یک سال،

این اجازه کار در ترکیه بصورت دو سال دیگر نیز تمدید میشود. در پایان سه سال

نیز اجازه کار در ترکیه برای فرد تا سه سال دیگر تمدید خواهد شد. در پایان سال ششم

فرد میتواند تقاضای اجازه کار در ترکیه بصورت نامحدود نماید. همچنین اتباع خارجی

که بیش از ۵ سال بطور مستمر و قانونی در ترکیه اقامت داشته اند میتوانند

تقاضای اجازه کار در ترکیه بصورن نامحدود , تابعیت ترکیه و به تبع آن پاسپورت دوم نمایند.

 

اجازه کار در ترکیه بصورت مستقل:

اتباع خارجی که حداقل ۵ سال بطور مستمر و قانونی در ترکیه اقامت داشته اند

میتوانند تقاضای اجازه کار مستقل نمایند. در اعطای این نوع از اجازه کار آنچه که

در ارزیابی مسئولین امر مهم است، سودمند بودن فعالیت شغلی فرد برای اقتصاد ملی کشور است.